Nightwish pričeli s snemanjem novega albuma, a ostali brez bobnarja

0 170

Nightwish so pričeli s snemanjem svojega novega albuma, ki bo predvidoma izšel spomladi 2020. Žal pa je oboževalce razžalostilo naslednje sporočilo bobnarja Jukke:

“Mineva pet let, odkar sem sprejel težko odločitev ter zaradi hude oblike nespečnosti, izstopil iz tega ‘duševnega vozila, ki se kliče Nightwish’. To je vključevalo prejšnji album ter turneje, ki so mu sledile.

Kot sem že takrat slutil, je bila to pravilna odločitev. Sedaj se počutim odlično in le poredko me še pestijo težave z nespečnostjo. Spoznal sem tudi, da je ves ta dodatni čas, ki sem ga preživel z ukvarjanjem s stvarmi, ki se dogajajo v zakulisju skupine, koristno porabljen.

Ob tem sem se odločil, da ne bom izzival nesreče z vrnitvijo v skupino. Moj dober prijatelj Kai Hahto bo tako prevzel moje mesto kot polnopravni član zasedbe, sam pa se bom ukvarjal iz ozadja s posli skupine in že komaj čakam na vse avanture, ki jih bo prineslo življenje.

Moja iskrena zahvala skupini in oboževalcem za prečudovite čase, ki smo jih preživeli skupaj!


Jukka”

Jukka Nevalainen je bil član skupine od prvega albuma ‘Angels Fall First’ leta 1997.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki