Obsidious – nova zasedba bivših Obscura članov, sklenila pogodbo za Seasons of Mist

Season of Mist 2021
0 41

Obsidious je nova tehnična death in progresivno metalska formacija v kateri delujejo trije nekdanji člani zasedbe Obscura, ki je sklenila pogodbo z založbo Season Of Mist. Nova senzacionalna ekipa štirih glasbenikov, ki so se podali na avanturo skozi nova prostranstva ekstremnih metalskih sfer, obljublja studijski prvenec v začetku prihodnjega leta.

Spodaj je na voljo prvi single in sicer za skladbo Iconic. Single si lahko že zagotovite na digitalnih platformah. “

V lanskem aprilu so se kitarist Rafael Trujillo, basist Linus Klausenitzer in bobnar Sebastian Lanser odločili, da se premaknejo dalje od svoje prejšnje skupine Obscura in da nadaljujejo svoj glasbeno pot s povsem novo skupino Obsidious. Osvobojeni obvez do prejšnje skupine, jemljejo Obsidious najboljše kar ponuja v svojih dognanjih in razvejanosti ekstremni metal, to pa pretapljajo v nekaj povsem unikatnega in edinstvenega, ki hkrati nagovarja na nek način domače, čeprav še ne slišano. S pevcem Javijem Perero na krovu, so se Obsidious odločili, da se podajo novi glasbeni evoluciji naproti. Člani skupine zajemajo glasbeni navdih za glasbene ideje iz večplastne glasbene stesanosti pri čemer se opirajo na izjemno tehnično virtuozno izpiljenost ter visok komponistični talent.

Obsidious so:
Linus Klausenitzer – bas kitara
Rafael Tujillo – kitara
Javi Perera – vokal
Sebastian Lanser – bobni

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki