Hannes Grossmann (Necrophagist, Obscura, Alkaloid) predstavlja single “In The Glacier’s Eye”

HANNES GROSSMANN
0 43

Hannes Grossmann – eden najbolj profiliranih in spoštovanih bobnarjev, ko nanese tema na dognanja modernega tehničnega (death) metala-, predstavlja drugi single za skladbo The Glacier’s Eye s svojega prihajajočega samostojnega albuma “To Where the Light Retreats”. Sredi aprila je Hannes že predstavil prvi single za skladbo The Sun Eaters. Obe lahko preverite spodaj.

Album “To Where The Light Retreats” bo izšel 1. 6. 2021 v samozaložbi, lahko pa ga že prednaročite na Grossmanovem Bandcamp profilu.

Visoko cenjeni bobnar, ki je znan po sodelovanju v skupinah: Necrophagist, Obscura, in Alkaloid, je v zvezi z albumom povedal sledeče:

“Težko zadržujem vse svoje navdušenje ob dejstvu, da lahko predstavim prvo skladbo mojega novega albuma. Album je zahteval veliko naporov, še posebej kar se tiče skladanja, snemanja in miksanja. Na koncu pa se je vse skupaj močno obrestovalo. Kot samostojni umetnik sem na tem albumu zavezan h kreaciji svežih idej, ki pa obenem nosijo v sebi duh zvoka, ki me spremlja od časov Obscure in leta 2009. Najbolj pomembno zame pa je pri vsem tem dejstvo, da sem zelo užival, ko sem album ustvarjal. Med njegovim nastajanjem, so mi na pomoč priskočili tudi tovariši iz zasedbe Alkaloid. Na skladbi The Sun Eaters je naravnost osupljivo, kako je Danny Tunker (kitarist skupine Alkaloid op. p.) s peresno lahkoto, noto za noto, poustvaril kitarsko solažo, ki sem jo napisal sam.”

Seznam skladb na albumu “To Where the Light Retreats” se glasi:
1. The Great Designer
2. The Sun Eaters
3. The Symbolic Nature Of Terms
4. In The Glacier’s Eye
5. Dhaulagiri
6. Death And The Vast Nothing
7. The Fountain
8. Memento


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki