Oceans Of Slumber predstavljajo “To The Sea (A Tolling of the Bells)” video!

0 22

Oceans Of Slumber, ameriški progresivni metalci, predstavljajo novi video za skladbo “To The Sea (A Tolling of the Bells)”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Skladba “To The Sea (A Tolling of the Bells)” bo uvrščena na prihajajoči istoimenski studijski album skupine, ki 4. 9. 2020 bo izšel pri ameriški založbi Century Media. Skupina je s prihajajočega albuma že skladbe: The Colors of Grace, “The Adorned Fathomles Creation”, “A Return To The Earth Below” in Billy Holiday priredbo “Strange Fruit”. Tudi te skladbe lahko predvajate spodaj.

“To je skladba, ki pripoveduje o katastrofalni izgubi,” pravi skupina o sporočilu “To The Sea (A Tolling of the Bells)” in nadaljuje: “In o življenju s to izgubo, ki se nadaljuje znotraj skupnosti. Zaradi namena, da se izpolni ta izguba, ki jo utrpiš, ko odidejo ljudje. Da obogatiš znova svet, ki te obdaja. Ko izgubiš nekoga, ki ti je tako blizu, da to zatrese temelje tvojega obstoja. Gre za osebo, ki jo ljubiš ne glede na vse.”

Naslovnico za album je ustvaril Giannis Nakos.

Album “Oceans Of Slumber” lahko že prednaročite kot standardni CD, dvojno vinilno ploščo (s CD-jem) in na digitalnih platformah.

Seznam skladb na “Oceans Of Slumber”:
1. Soundtrack To My Last Day
2. Pray For Fire
3. A Return To The Earth Below
4. Imperfect Divinity
5. The Adorned Fathomless Creation
6. To The Sea
7. The Colors of Grace
8. I Mourn These Yellow Leaves
9. September (Those Who Come Before)

Oceans of Slumber so:
Cammie Gilbert – vokal
Jessie Santos – kitara, spremljevalni vokal
Alexander Lucian – kitara, spremljevalni vokal
Semir Ozerkan – bas kitara
Dobber – bobni, klavir, sintetizatorji
Mat Aleman – klaviature


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki