Ozzy Osbourne je odnesel Grammyja za album leta 2022!

Epic Records 2021
0 92

Ozzy Osbourne je na letošnji ceremoniji podelitve Grammy nagrad v losangeleškem Microsoft Theatru, osvojil Grammy nagrado v kategoriji ‘najboljši album leta’ (Best Rock Album) za svoj zadnji album “Patient Number 9” (RockLine recenzija), ki je izšel v lanskem februarju.

To še ni vse. Ozzy je pobral tudi Grammyja v kategoriji ‘najboljše metalske izvedbe’ (Best Metal Performace) za single Degradation Rules, ki ga je posnel skupaj s svojim vse-življenjskim Black Sabbath tovarišem Tony Iommijem. Ozzy je takšnega Grammyja prejel nazadnje leta 1994 za single I Don’t Want To Change The World. 

Verjetno ni več nikakršno presenečenje, da Ozzy Osbourne ni mogel priti na slovesnost. V njegovem imenu sta sprejela nagradi producent albuma “Patient Number 9” Andrew Watt ter basist Robert Trujilo (Metallica), ki je basiral na sedmih skladbah novega Ozzyjevega albuma in je soavtor naslovne skladbe albuma. Preverite enominutni video insert spodaj.

Kot je znano, je Ozzy v preteklem tednu razglasil dokončno slovo od koncertnih turnej. V izjavi je dejal, da bo v prihodnje morda zaigral sem in tja na kakšnem posamičnem koncertu, ob posebni priložnosti, kar pa ne sme zahtevati daljših potovalnih epoh. To pomeni, da ga v Evropi definitivno ne bomo več videli.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki