Pain Of Salvation predstavljajo “Panther” video!

0 146

Pain of Salvation, švedski progresivni metalci, so izdali novi video in sicer za svoj novi single “Panther”.

Skladba “Panther” bo uvrščena na prihajajoči novi istoimenski studijski album skupine, ki bo izšel 28. 8. 2020, pri nemški založbi InsideOut Music.

Video v katerem nosijo člani skupine pasje maske in ki ga je posnel Lars Ardvare na isti dan kot video za skladbo “Restless Boy”, lahko v celoti predvajate spodaj.

Vodja skupine Daniel Gildenlöw pravi v zvezi z naslovno skladbo novega albuma sledeče: “Delo na tej skladbi je bilo intenzivno, skoraj mrzlično, zato sem čutil do nje dolžnost, da postane takšna, kot je hotela. Brez strahu in vnaprejšnje sodbe. To me je postavilo v situacijo rokovanja z zelo specifičnimi zvoki in pristopom ustvarjanja. Ne boste verjeli, a prav ta skladba sodi med peščico takšnih, ki imajo najbolj zgoščen zvok kitar, kar jih je do tega dne posnela skupina. V zvoku te skladbe je prisotnih kar 16 kitarskih linij. Razlika je le ta, da zvenijo mnoge med njimi na način, ki ga niste vajeni od nas. Za tisto kar nemara mislite, da so lahko programske zanke, so pravzaprav v resnici odigrane kitare.”

“Od nekdaj sem mnenja, da črpa najboljša glasba, ki se ustvari, navdih iz vira strasti, frustracij, poguma in radovednosti. Vse to je od nekdaj bila moja zvezda severnica. “Panther” je vse to. Hard rock in heavy metal sta me privlačila v času mojega otroštva prav zato, ker sta zvenela novo, sveže in ker sta zvenela pogumno in ta pogum je poganjal, na nemirni avanturi v neznano, stvari dalje”, zaključuje Daniel Gildenlöw.

“Panther”, naslednik albuma “In The Passing Light Of Day”, ki je izšel leta 2017, je posnel, zmiksal in produciral Daniel Gildenlöw, pri tem pa je sodeloval tudi Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend). Naslovnico za album je prispeval André Meister. 

Album bo na voljo kot standarden CD, vinilka in digitalno. Na voljo bo tudi razširjena verzija kot dvojni CD, na katerem bodo še štiri bonus skladbe, za zbiralce vinila bo na voljo 180-gramski gatefold dvojni LP, ki bo prav tako vseboval bonus skladbe.

Album “Panther” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na Pain of Salvation albumu “Panther” je sledeč:
1. Accelerator
2. Unfuture
3. Restless Boy
4. Wait
5. Keen To A Fault
6. Fur
7. Panther
8. Species


Pain of Salvation – Panther (uradni video)
Pain Of Salvation – “Restless boy” (uradni video)
Pain Of Salvation – “Accelerator” (uradni vode)
Pain Of Salvation – “Panther” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki