Paradox napovedujejo album “Heresy II – End of a Legend” s singlom “Priestly Vows”

PARADOX 2021
0 64

Paradox – dolgoživi kultni tevtonski thrash metalci iz Nemčije-, so napovedali izid svojega skupno osmega studijskega albuma, ki bo izšel 24. 9. 2021, pri nemški založbi AFM Records. Gre za dolgo pričakovani drugi del oziroma nadaljevanje kultnega albuma “Heresy”, ki bo nosi naziv “Heresy II – End of a Legend”.

Po napovedih založbe, naj bi drugi del albuma tudi v letu 2021 zvenel najmanj tako sveže, kot je to veljalo v času, ko je bil thrash metal na svojem vrhuncu konec osemdesetih. Spodaj lahko preverite prvi single in besedilni video za skladbo Priestly Vows, ki se bo nahajala na “Heresy II – End of a Legend”.

Korenine skupine Paradox segajo v leto 1981. Potem ko je skupina nekajkrat zamenjala ime, so se Paradox rodili leta 1986, prvenec skupine “Product of Imagination“ (1987), pa je postregel z novo svežino, ki je dodatno bogatila dvigajočo se thrash metalsko sceno. Temu je sledil konceptualni album “Heresy”, ki je zagotovil skupini Paradox mednarodno prepoznavnost in uspeh ter jih uvrstil v kategorijo kultnih trash metal zasedb. Po več kot tridesetih letih je torej napočil čas za osmi studijski album “Heresy II – End of a Legend“.

Avtor vse glasbe in besedil je šef skupine in njen kitarist Charly Steinhauer, album je produciral Hannes Grossmann (Alkaloid), za miks je poskrbel Charly Steinhauer, za masterizacijo zvoka pa prav tako Hannes Grossmann. Besedilni video za single Priestly Vows je ustvaril Rainer Zipp Fränken.

Album “Heresy II – End of a Legend” bo dostopen v več različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Heresy II – End of a Legend” se glasi:
1. Escape From The Burning
2. Mountains And Caves
3. The Visitors
4. Children Of A Virgin
5. Journey Into Fear
6. Burying A Treasure
7. A Meeting Of Minds
8. Priestly Vows
9. Unholy Conspiracy
10. A Man Of Sorrow (Prologue)
11. A Man Of Sorrow
12. The Great Denial
13. End Of A Legend


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki