Parkway Drive predstavljajo glasbeno podlago za dokumentarni film “Viva the Underdogs”

0 61

Parkway Drive, popularni avstralski metalci novih časov, ki bodo izdali dokumentarni film “Viva the Underdogs”, dne 27.05.2020, predstavljajo glasbo, ki bo spremljala film. Parkway Drive bodo za glasbeno podlago uporabili odigran koncert, ki so ga posneli na lanskoletni izdaji famoznega nemškega Wacken Open Air festivala na katerem so Parkway Drive nastopili v vlogi enega glavnih nosilcev festivala.

Za glasbeno podlago filma, je skupina uporabila tudi tri skladbe, ki jih je posnela v studiu (v Nemčiji) in sicer Die Leere (The Void), Schattenboxeen( Shadow Boxes) in Würgegriff (Vice Grip). Na skladbi Schattenboxen sodeluje s skupino tudi nemški raper Casper. Vse tri skladbe izhajajo iz šestega studijskega albuma skupine “Reverence”.

Spodaj lahko prisluhnete skladbe Die Leere (The Void).

Dokumentarni film “Viva The Underdogs” vsebuje posnetke iz zakulisja, pa tudi osebne narave, ki so nastajali skozi zadnjo dekado delovanja skupine, prav tako pa neposreden uvid v najbolj eksplozivne koncertne turneje, ki jih je opravljala skupina, v katere so vključeni tudi njeni nastopi na največjih svetovnih festivalskih prizoriščih. Film predstavlja najbolj iskreno in neposerdno avanturo v svet skupine Parkway Drive, kot ga beleži petnajstletna kariera skupine, polna dobrih časov, velikih bitk, še večjih zmag, pa tudi žrtvovanj in odrekanja.

Glasbena podlaga za “Viva The Underdogs se glasi:
01. Prey (Live at Wacken)
02. Carrion (Live at Wacken)
03. Karma (Live at Wacken)
04. The Void (Live at Wacken)
05. Idols (Live at Wacken)
06. Dedicated (Live at Wacken)
07. Absolute Power (Live at Wacken)
08. Wild Eyes (Live at Wacken)
09. Chronos (Live at Wacken)
10. Crushed (Live at Wacken)
11. Bottom Feeder (Live at Wacken)
12. Würgegriff (Vice Grip)
13. Die Leere (The Void)
14. Schattenboxen (Shadow Boxing) (feat. Casper)

Parkway Drive so petčlanska ekipa doma iz avstralskega kraja Byron, ki je bila ustanovljena leta 2002. V skupini se nahajajo: Winston McCall (vokal), kitarista Luke Kilpatrick in Jeff Ling, Jia O’Connor (bas kitara) in Ben Gordon (bobni).

Na fotografiji: Parkway Drive med nastopom 05.08.2019, na prizorišču Dom Im Berg (Graz, Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane, foto: Denis Paradiž). RockLine recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki