Pattern-Seeking Animals se vračajo s tretjim albumom “Only Passing Through”

PATTERN-SEEKING ANIMALS 2020 (press/promo)
0 72

Pattern-Seeking Animals, ameriški progresivni rockerji, kjer sodelujeta aktualna Spock’s Beard člana basist Dave Meros in pevec Ted Leonard (tudi Enchant) ter nekdanji bobnar skupine Jimmy Keegan, na klaviaturah pa jim pomaga komponist in producent John Boegehold, napovedujejo izid svojega tretjega studijskega albuma “Ony Passing Through”, ki bo izšel 1. 4. 2022, pri nemški založbi InsideOut Music.

Prednaročila albuma stečejo z 28. 1. 2022, spodaj pa je na voljo njegova naslovnica.

“Album ‘Only Passing Through’, naš tretji album, je nadaljevanje glasbene usmeritve s točke predhodnika ‘Prehensile Tales’, vendar pa so med njegovim razvojem jasno zaznavni slogovni odkloni,” pravi Boegehold in dodaja: “Vsi, ki smo bili vključeni v nastajanje tega albuma, smo se ob njegovem nastajanju zelo zabavali, zato se veselimo, da ga bomo naposled lahko predstavili tudi glasbeni javnosti.”

“Ta album jemlje navdih iz mnogih virov, zato nas je postavljal v pozicijo, ko smo morali kot posamezniki iz sebe iztisniti najboljše kar zmoremo,” nadaljuje bobnar Jimmy Keegan. Jimmy dodaja: “Vsak izmed nas se je moral pošteno potruditi, da se je s svojim pristopom lahko približal pravemu karakterju posamezne skladbe albuma. Da bi ta album označili za progresivnega, bi bilo lahko zelo zavajajoče. Z ekspresijo smo tako rekoč “vsepovsod”, kljub temu pa razvijamo prepoznaven zvok, ki je jasno zaznaven preko albuma. Zelo sem ponosen na ta album in čakam z navdušenjem, da ga slišijo tudi drugi.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki