Magenta predstavljajo video in novo skladbo “Too Many Voices”

Magenta (press/promo)
0 127

Magenta, velški progresivni rockerji, predstavljajo povsem nov video za novo skladbo Too Many Voices, ki ga lahko v v celoti predvajate spodaj. Skladba izhaja iz pravkar izdanega novega EP-ja skupine z nazivom “Songs From The Big Room”, ki je izšel pri zložbi Tigermoth Records.

Magenta so svoj novi EP posneli v studiu Real Word, ki ga je ustanovil Andy Goodall, velik privrženec skupine. Ta je preminil v začetku lanskega leta ter zapustil skupini studio.

“Glasba je magija, ki zbližuje ljudi. Ob njej se srečajo tujci, ki postanejo prijatelji, vpliv ki pa ga ima sama glasba na naša življenja, pa je samo z besedami tako rekoč neopisljiv,” pravi pevka skupine Christina Booth. 

“Ta EP je posvečen spominu na enega naših prijateljev Andyja Goodalla, ki nas je žalostno zapustil v letu 2020. Andy je bil prijazni velikan, strastni glasbeni ljubitelj in podpornik koncertne glasbe. Njegova darežljivost omogoča skupini Magenta, da lahko ustvarjamo še naprej našo glasbo.”

Peter Jones iz vrst angleških progresivnih rockerjev Tiger Moth Tales, gostuje s saksofonom na skladbi Because. EP lahko že naročite.

Magenta: Songs From The Big Room
1.Too Many Voices
2.Because *
3.Breaking Point

Oli Jacobs Real World Mixes
4.Too Many Voices
5.Because *
6.Breaking Point
7.Because * (Chimpan A Mix)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki