Phil Campbell And Bastard Sons predstavljajo “Bite My Tongue” video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 26

Phil Campbell And Bastard Sons, rock’n’roll senzacija, združena ob nekdanjem Motörhead kitaristu Philu Campbellu, predstavlja novi video in single za skladbo “Bite My Tongue”, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj.

Skladba “Bite My Tongue” bo uvrščena na prihajajoči novi album skupine s pomenljivim naslovom “We’re the Bastards”, ki bo izšel 13. 11. 2020 pri založbi Nuclear Blast Records.

“We’re the Bastards” je nadaljevanje s točke na kateri se je sklenil prvenec “The Age Of Absurdity”, ki je izšel pri isti založbi leta 2018.

Tolpo pankrtov vodi torej legendarni Phillip Campbell na kitari, ki mu delajo družbo trije sinovi in sicer kitarist Todd, basist Tyla in bobnar Dane, medtem ko opravlja vokalne dolžnosti Neil Starr.

Album “We’re the Bastards” je posnel in inženiral Todd Campbell, skupina pa pravi da je novi album še večji in boljši, kot predhodnik, prav tako pa dostavlja še večji odmerek adrenalinske naglice in prebitkov pobalinskega testosterona, ki v hipu dvigne ljubitelja pravovernih tonov prvinske rock’n’roll umazanije. Skupina je na novem albumu dostavila še večjo stopnjo grabežljivosti, saj je v tem času dodatno strnila svoje vrste in še okrepila samozavestno držo do vsega česar se loteva.

Album lahko že prednaročite!

Seznam skladb na albumu “We’re the Bastards” se glasi:
1. We’re The Bastards
2. Son Of A Gun
3. Promises Are Poison
4. Born To Roam
5. Animals
6. Bite My Tongue
7. Desert Song
8. Keep On Your Jacket
9. Lie To Me
10. Riding Straight To Hell
11. Hate Machine
12. Destroyed
13. Waves

Na fotografiji: Phil Campbell med koncertom Motorhead, dne 1. 12. 2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki