Prihaja knjiga “Total F*cking Godhead: The Biography of Chris Cornell”

0 200

Založba Post Hill Press, za distribucijo katere skrbijo pri Simon & Schuster, bo 28. 7. 2020 izdala knjigo o ikonskem Soundgarden vokalistu Chrisu Cornellu, avtorja Corbina Reiffa, s polnim naslovom “Total F*cking Godhead – The Biography Of Chris Cornell”.

Geoff Renoff, avtor knjige Van Halen Rising je Cornellovo biografijo pospremil s komentarjem: “Total F*cking Godhead oživlja vokal generacije. Impresivno raziskano in branju privlačno. Godhead ne varčuje s podrobnostmi Cornellove izjemne glasbene kariere in življenja. To je navdihujoča kronika o strastni duši. Berite.”

Total F*cking Godhead opisuje vzpon Chrisa Cornella in njegove nesmrtne skupine Soundgarden, ki je izšla iz post-punk podzemlja osemdesetih, da na čelu z vrstniki Pearl Jam, Alice In Chains in Nirvano, osvoji popularno glasbeno kulturo devetdesetih.

David de Sola, avtor knjige “Alice in Chains: The Untold Story”, komentira: “Od trnovih začetkov, ko se je polagoma prebijal do pročelja grunge scene, pa vse do statusa globalne glasbene ikone, sledi “Total F*cking Godhead” kar se da podrobno slikoviti življenjski zgodbi in zapuščini enega največjih in najbolj vplivnih pevcev vseh časov. Ob branju te knjige boste Chrisa in njegovo glasbo odkrivali vedno znova in znova.”

Avtor knjige in tako kot pokojni Cornell, v Seattlu živeči Corbin Reiff, razkriva med drugim tudi Cornellovo dinamično samostojno kariero, kot tudi njegove čase z Audioslave. Avtor knjige se posveča tudi pevčevim bitkam z zasvojenostjo, zgodbo pa se sklene ponovno združitvijo Soundgarden ter šokantnim koncem.

Mark Yarm, avtor knjige “Everybody Loves Our Town: An Oral History of Grunge”, dodaja: “Vsem nam, ki zavoljo tragične smrti Chrisa Cornella še vedno ne pridemo povsem k sebi, pa ta prisrčna knjiga pričara občutke, kot da je Chris še vedno med nami. Napisal sem sam svojo knjigo o “grungeu”, iz te izvrstne biografije pa sem izvedel še mnogo novih stvari.”

Knjigo lahko že prednaročite!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki