Quiet Riot bodo nadaljevali kariero brez Frankieja Banalija

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2011
0 624

Quiet Riot so razodeli načrte vsega mesec po smrti njihovega bobnarja Frankieja Banalija, da nameravajo nadaljevati glasbeno pot brez njega.

Tako so že začeli potrjevati termine novih koncertnih nastopov za prihodnje leto. Zaenkrat le na območju ZDA.

V sredo 9. 9. 2020 so na socialnih omrežjih sporočili, da je bila to želja pokojnega Frankieja Banalija:

“Chuck Wright (basist, op. p.) je bil od leta 1981 večkrat član skupine ter igral ne le na albumu ‘Metal Health’, pyač pa mnogih drugih Quiet Riot albumih, Alex Grossi (kitara, op. p.) je član skupine od leta 2004, Jizzy Pearl (vokal, op. p.) od leta 2013, Johnny Kelly (bobni, op. p.) pa je opravljal fenomenalno delo v času, ko je na bobnih nadomeščal Frankieja.”

Frankie Banali, je umrl za posledicami raka na trebušni slinavki. Preminil je 20. 8. 2020, v starosti 68 let.

Na fotografiji: Frankie Banali med nastopom Quiet Riot 14. 7. 2011 v sklopu prvega festivalskega dne Bang Your Head!!! festivala v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki