Rage napovedujejo EP “Spreading The Plague” s singlom “To Live And To Die”

SPV/Steamhammer Records 2022
0 58

Rage, dolgoživi hamburški metalci, napovedujejo izid EP-ja z naslovom Spreading The Plague s singlom (in videom) za skladbo To Live And To Die, ki ga lahko preverite spodaj.

Šef skupine Peter “Peavy” Wagner ter njegovi tovariši iz kvarteta: kitarista Jean Borman ter Stefan Weber, kot tudi bobnar Vassilios “Lucky” Maniatopoulos (drums) posvečajo novi EP svojim lojalnim privržencem, ki so skupino podpirali v časih ‘lockdowna’, prav tako pa želijo z njim podkrepiti promocijske aktivnosti vezane na bližajočo se skupno evropsko turnejo z rojaki Brainstorm.

Na EP-ju se bodo znašle tri neizdane skladbe, ki so nastale v času snemanja albuma “Resurrection Day” ter tri dodatne skladbe.

Album “Resurrection Day” (2021, RockLine recenzija) je skupini prinesel velik uspeh. V tednu dni po izidu se je na domači – to je nemški lestvici najbolje prodajanih plošč usidral na štirinajstem mestu, na Japonskem se je povzpel do dvanajstega mesta, medtem ko je v Švici dosegel 38. mesto. Prav tako je dosegel impresivna rezultata, saj je v Kanadi osvojil 46. mesto, v ZDA pa 81.

Seznam skladb na EP-ju, ki bo izšel 30. 9. 2022 pri založbi SPV/Steamhammer se glasi:
1. To Live And To Die
2. Spreading The Plague
3. The King Has Lost His Crown
4. A New Land (acoustic version)
5. The Price Of War 2.0
6. Straight To Hell (Live from the Cave)

EP je mogoče prednaročiti v različnih formatih.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki