Nightwish so tudi uradno sprejeli medse basista Jukko Koskinena

Nightwish 2022 (press/promo)
0 115

Nightwish, veliani evropskega simfoničnega powewr metala, so konec lanskega maja obvestili javnost, da bo basist Juka Koskinen (Wintersun, ex-Norther – na sliki skrajno levo) nadomeščal predhodnika in basista Marka Hietalo, ki je skupino zapustil v lanskem januarju, vendar le kot koncertni basist za prihajajočo turnejo v prid podpori albuma “Human. :||: Nature” (2020, RockLine recenzija). 

Pred dvema dnevoma, točneje 21. 8. 2022, pa je skupina podala uradno izjavo v kateri je zapisala, da je postal Jukka tudi polnopravni član skupine. V njej so zapisali:

“Radostno sporočamo, da je naš dragi prijatelj Jukka postal tudi uradni član naše skupine. Presrečni smo da je z nami med turnejo in za nas je bilo povsem naravno, da ga tudi uradno priključimo k postavi in sprejmemo v skupino.”

V juniju 2021 je Koskinen podal za finski kanal Kaaos TV poseben intervju v katerem je obrazložil kako se je znašel pri Nightwish. Spremljate ga lahko spodaj.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki