Raven predstavljajo video za naslovno skladbo “Metal City” albuma!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 44

Raven, znamenite legende N.W.O.B.H.M časov, ki bodo svoj novi studijski album, z naslovom “Metal City”, izdali 18. 9. 2020 pri nemški založbi SPV/Steamhammer, so v začetku tega meseca že predstavili podrobnosti novega izdelka, prav tako pa tudi besedilni video in single za skladbo “Top of the Mountain”.

Skupina je danes objavila prvi pravi video in novi single in sicer za naslovno skladbo novega albuma “Metal City”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Album “Metal City” bo na voljo kot CD digipak, LP, poseben “sveženj” z majico, ki bo dostopen ekskluzivno le na uradni spletni trgovini založbe Steamhammer/SPV.

Dolgo pričakovani naslednik albuma “ExtermiNation” (2015) vsebuje deset “jeklenih klofut”, ki se močno opirajo na izročilo klasičnega Raven albuma “Wiped Out”, obenem pa prinašajo nebrzdano zmes hitrosti, udarnosti in norosti. Raven so z novim materialom dosegli nov nivo tehničnosti in kreativnosti, saj je namen ustvarjanja nove glasbe spremljala želja, da skupina izda najboljši album kariere. Surov, blazen in brezkompromisen!

Album “Metal City” je prvi album, na katerem se bo predstavil nov član skupine, to je bobnar Mike Heller, ki je prej bobnal pri Fear Factory. Heller je leta 2017 v skupini zamenjal Joea Hasselvanderja. Spodaj lahko preverite fotografijo nove postave tria.

Seznam skladb na albumu “Metal City” se glasi:
1. The Power
2. Top of the Mountain
3. Human Race
4. Metal City
5. Battlescarred
6. Cybertron
7. Motorheadin’
8. Not So Easy
9. Break
10. When Worlds Collide

Na zgornji fotografiji: Brata Gallagher med nastopom Raven, 15. 7. 2017, v sklopu tretjega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki