Razvalina omogočajo poslušanje debitantskega EP-ja “Smrt Živečega” na You Tube kanalu!

Razvalina 2020
0 62

Razvalina, slovenski death metalci, ki jih vodi Gašper ‘Gapa’ Flere, sicer kitarist in vokalist slovenskih thrashmetalskih revitalistov Panikk, so v četrtek 15. 7. 2021, svoj težko pričakovani debitantski EP z naslovom “Smrt živečega”, spravili na uradni You Tube profil imenovan Death Metal Promotion, ki je posvečen podpori skupinam, ki sodijo pod okrilje deathmetalskega žanra (celoten EP lahko poslušate tudi spodaj).

EP, katerega izid je glede na navedbe uradnega Bandcamp profila skupine pričakovan za 30. 7.2021, zastopajo družbeno kritična besedila, ki so navdahnjena nad koruptivnostjo politikov v času pandemskega propadanja civilizacije, kot smo jo poznali.

Seznam skladb na EP-ju se glasi:
1. Agresor
2. Ne Pripada
3. Razvalina
4. Kužen Sistem
5. Malum

Za zvočni miks avdio vsebine EP-ja so poskrbeli Denis Mauko in Razvalina. Bobni so bili posneti v studiu Negligence, kitara, vokal in bas kitara pa v DIY. Za snemanje sta poskrbela Gapa & Riba (Klemen Ribič). Zvočno masterizacijo je opravil Metod Komatar. Naslovnico za album so ustvarili v studiu Trigometri, barvanje je opravil Filip Gornik. Vse je bilo ustvarjeno med oktobrom in novembrom 2020.

EP je dosegljiv v digitalnem formatu, prav tako pa tudi, kot CD, in sicer v striktno omejeni nakladi 200 kosov. Svoj fizični izvod EP-ja lahko naročite preko sledeče povezave:
https://razvalina.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Razvalina.of...
https://www.instagram.com/razvalina.o...

Razvalina so:
Gašper Flere -vokal, kitara
Klemen Ribič – bas kitara
Tani Babuder Briški -bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki