Saxon deležni ponatisa albuma “Lionheart” na ‘zlatem’ vinilu!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 27

Pri Music On Vinyl so poskrbeli za vinilni ponatis Saxon albuma “Lionheart”, ki je originalno izšel leta 2003 pri nemški založbi SPV/Steamhammer Records.

Pri založbi Music On Vinyl so v zvezi z novim ponatisom klasičnega Saxon albuma, ki je izšel v tem tednu, dejali sledeče: “Album ‘Lionheart’ je naslednji v našem rastočem katalogu ponatisov heavy metal skupine Saxon. Šestnajsti studijski album zasedbe Saxon je čistokrvni heavy metalski album, ki mora razvneti srce vsakega ljubitelja metala.”

Ponatis se nahaja na zlatem vinilu in je omejen na vsega 1000 izvodov. Lahko ga že naročite!

Seznam skladb na albumu “Lionheart” (vinilna verzija ponatisa 2024):
Stran A:
1. Witchfinder General
2. Man And Machine
3. The Return
4. Lionheart
5. Beyond The Grave
6. Justice
Stran B:
1. To Live By The Sword
2. Jack Tars
3. English Man O War
4. Searching For Atlantis
5. Flying On The Edge

Na fotografiji: Biff Byford med nastopom Saxon 12. 7. 2013 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v mestu Balingen, kjer so Saxon nastopili v vlogi glavnih nosilcev prvega dne festivala (RockLine fotoariv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Saxon – “Lionheart” (Music On Vynil, 2024, vinilni ponatis)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki