Sigh predstavljajo novi single in video “Satsui – Geshi No Ato”

Peaceville Records 2022
0 16

Sigh, kultni japonski black metalski mračnjaki, bodo izdali nov studijski album “Shiki”, ki je napovedan za 26. 8. 2022, pri založbi Peaceville Records.

Spodaj je na voljo drugi single z novega albuma za skladbo Satsui – Geshi No Ato, ki ga spremlja tudi glasbeni video (spodaj). Sredi letošnjega junija so Sigh predstavili prvi single za skladbo Mayonaka No Kaii (spodaj).

Sigh, ki jih zastopajo Mirai Kawashima, Satoshi Fujinami in Kazuki Ozeki, so bili ustanovljeni na prelomu 1989 v leto 1990. Po nekaj demo posnetkih, se jim je priključil še Shinichi Ishikawa, Sigh pa so posneli album “Scorn Defeat”, ki je izšel pri založbi Deathlike Silence Productions, v lasti Euronymusa, sicer osrednje osebe norveške black metal scene, soustanovitelja Mayhem, ki je že vrsto let poznan predvsem po teatralnih okoliščinah v katerih je bil umorjen.

Album “Shiki” bo dostopen v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Shiki”:
1. Kuroi Inori
2. Kuroi Kage
3. Shoujahitsumetsu
4. Shikabane
5. Satsui – Geshi No Ato
6. Fuyu Ga Kuru
7. Shouku
8. Kuroi Kagami
9. Mayonaka No Kaii
10. Touji No Asa


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki