Slade pripravljajo serijo vinilih ponatisov svojih albumov!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 50

Slade bodo deležni ‘deluxe’ ponatisa svojih albumov v vinilnem formatu, ki bodo pričeli drug za drugim vekati na plano v jesenskem obdobju letošnjega leta.

Prvi izmed albumskih ponatisov, to je tretji studijski album skupine “Slayed?”, je najavljen za 3. 9. 2021, le temu pa bodo sledili ponatisi ostalih albumov skupine. Kako izgleda album “Slayed?” v novi podobi, lahko preverite spodaj.

Album “Slayed?” je izšel novembra 1972 in zavzel prvo mesto na glasbeni lestvici Velike Britanije. Njegova prodaja mu je naslednje leto prinesla srebrni certifikat.

Vse to ne preseneča. Prikličimo iz spomina le orjaška hita: Gudbuy T’Jane in Mama Weer All Crazee Now, ki jima sledijo žurerske rock’n’roll himne The Whole World’s Goin’ Crazy in I Won’t Let It ’Appen Again, pa tudi Look At Last Nite.

Ponatis albuma “Slayed?” v vinilnem formatu je že mogoče prednaročiti.

Seznam skladb na vinilu albuma “Slayed?”:
Stran A 
1. How D’You Ride
2. The Whole World’s Goin’ Crazee
3. Look at Last Nite
4. I Won’t Let It ‘Appen Agen
5. Move Over
Stran B
1. Gudbuy T’Jane
2. Gudbuy Gudbuy
3. Mama Weer All Crazee Now
4. I Don’ Mind
5. Let the Good Times / Feel so Fine

Na fotografiji: Kitarist Dave Hill med nastopom Slade 31. 7. 2016 v sklopu tretjega dne Rock of Ages festivala pri nemškem kraju Seebronn (Rottenburg a. d. Neckar) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki