Sons of Apollo zaradi virusa odpovedali preostanek evropske turneje

0 473

Sons of Apollo so se odločili predčasno zaključiti z evropsko turnejo zaradi vse večjih skrbi glede korona virusa.

Skupina, v kateri igrajo Mike Portnoy (ex-Dream Theater), Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Ron ‘Bumblefoot’ Thal (ex-Guns’n’Roses), Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) in Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen’s Rising Force), je novico, ki bo nedvomno razžalostila na tisoče oboževalcev, sporočila danes zjutraj v socialnih medijih.

Skupina: “Sons of Apollo vam z absolutno žalostjo sporočamo, da nimamo druge možnosti, kot da ustavimo trenutno turnejo v Evropi, Rusiji in Ukrajini.

Epidemija korona virusa je postala tako resna, da vlade zapirajo dvorane, omejujejo javne nastope, omejujejo letalske lete, brez zagotovil nam in našim promotorjem, da bi se naši nastopi lahko zgodili.

Več kot očitno je, da so ti vse-Evropski izredni ukrepi bili uvedeni z namenom zaščititi varnost in zdravje tako obiskovalcev prireditev kot tudi nastopajočih in njihovih spremljevalnih ekip. Strinjamo se, da je čas, ko je zdravje na prvem mestu in ne bomo po nepotrebnem ogrožali skupine, ekipe in niti oboževalcev. Za povrh vsega pa so nas ekonomski vpliv in potencialna finančna tveganja na taki turneji kot je naša, prisilili, da omejimo možnost uničujočih finančnih izgub v tej izredni situaciji.

Ta trenutek smo sami najbolj razočarani…

Veselimo se, da bomo vse te nastope odigrali enkrat, ko se situacija umiri, saj sta moment in navdušenje, ki smo ga doživeli na dveh razprodanih koncertih v Nemčiji in v nastopih na Norveškem in Švedskem, bili najboljši, kar smo jih doživeli do sedaj!

Takoj, ko se bo varno vrniti, bomo določili nove datume za vse odpovedane koncerte. Podrobnosti, kako do vrnitve denarja za kupljene vstopnice, bodo objavljene lokalno. Procedure za nosilce VIP paketov bodo objavljene na naši spletni strani in socialnih medijih.

Hvala za razumevanje in se vidimo takoj, ko bo to možno!”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki