Joe Bonamassa z novim projektom The Sleep Eazys

0 216

Joe Bonamassa bo 10. aprila izdal instrumentalni album ‘Easy to buy, Hard to sell’, kot prvi album njegovega novega projekta The Sleep Eazys. Prvi single, ‘Bond (On Her Majesty’s Secret Service)’,poklon legendarnemu akcijskemu filmu iz leta 1969, je že na voljo. Kot producent, je za za projekt blues-rock titan zbral nekaj njegovih rednih sodelavcev in zvezdniško zasedbo, ki ga običajno spremlja na turnejah.

‘Easy to Buy, Hard to Sell’ se rahlo odmika od njegova klasičnega repertoarja, saj se na album poklanja njegovemu najvplivnejšemu mentorju Danny Gattonu, slišati pa bo moč tudi instrumentalne priredbe Franka Sinatre, Tonya Joea Whitea, Kinga Curtisa in drugih.

Bonamassa o projektu: “Po pravici povedano, tak album sem si želel posneti že od nekdaj. Če sem pa še bolj iskren, nisem bil prepričan, da sem bil pripravljen, tako profesionalno kot glasbeno, do sedaj. Končno je prišel pravi čas, da se pokloni svojemu mentorju, prijatelju in enem od najboljših kitaristov vseh časov, velikemu Danny Gattonu. Ko sem še kot otrok igralz Dannyem, je izkušnja oblikovala moj stil in glasbeno pot bolj kot karkoli drugega.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki