Spletni koncert Katalene in zbiranje sredstev za Solidarni s kulturo

0 74

Ker iz družin zraste družba

Zavod Nazaj na konja in skupina Katalena ob mednarodnem dnevu družin zbiramo solidarnostna sredstva za Solidarni s kulturo!

► Kje
: Konjeniški park Starošince | spletni prenos na:
→ 
FB
→ 
YouTube
► Kdaj: 15. maj, ob 20.30 | posnetek koncerta bo na ogled do 17. 5., do 24.00

Zavod Nazaj na konja  Družinski center Kidričevo prireja 15. maja, ob mednarodnem dnevu družin, koncert v Konjeniškem parku Starošince. Nastopila bo skupina Katalena, dogodek, ki bo potekal prek spleta, pa se bo odvil pod geslom »ker iz družin zraste družba.«

Družina ni samo izraz za najožje sorodstvo, družina je drugo ime za medsebojno razumevanje, varnost, zaupanje, ljubezen in spoštovanje, kar so vrednote, v skladu s katerimi organizacija Nazaj na konja deluje že petnajst let.

Svoje poslanstvo – spletanje vezi med konji, otroki, ljudmi in naravo – so tokrat popestrili s pomočjo glasbe, s koncertom s solidarnostno noto.  Koncert bo zaradi dobro znanih razlogov potekal prek spleta, med in po koncertu bo namreč mogoče nameniti prispevek projektu Solidarni s kulturonamenjemu socialno ogroženim delavkam in delavcem v kulturi, ki so ostali brez kakršnihkoli sredstev zaradi ohromitve javnega življenja, v posebej težkih okoliščinah pa so se znašli starši samohranilci in družine, v katerih sta oba starša brez rednega prihodka.

Kako lahko pomagate oziroma kako do pomoči nasolidarniskulturo.org

Donacije bomo sprejemali vse do nedelje, 17. 5., do 24.00, do takrat bo na ogled tudi posnetek koncerta.

Donirajte na:
Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Ljubljana
Tržaška cesta 132
1000 Ljubljana
SI56 61000 11 22 33 44 82
Delavska hranilnica d. d.
SWIFT ali BIC: HDELSI22
sklic ali referenca: SI00 16032020

Ne pozabite na sklic!

Donacije brez sklica bo RKS-OZ Ljubljana namenil socialno ogroženim občanom Mestne občine Ljubljana ter okoliških občin.

Na fotografiji: Katalena med nastopom dne 19.10.2013, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Katalena (foto: Luka Kaše)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki