Steven Wilson predstavlja “The Future Bites” in novo skladbo

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 137

Steven Wilson je razodel detajle svojega novega studijskega albuma “The Future Bites”.

Naslednik, v letu 2017 izdanega albuma “To The Bone”, bo izšel 12.06.2020, pri založbi Caroline International, v sporočilih pa se navezuje na tematiko “o raziskovanju preobrazbe oziroma nadaljnje evolucije človeških možganov v času ere interneta” in “o internetnem portalu sveta visoko konceptualizirane podobe, ki je prirejen po okusu ultra modernega konzumenta”.

Promocijsko besedilo “The Future Bites” pravi sledeče:  “Album postavlja poslušalca v svet odvisnosti 21. stoletja. To je prostor neskončnega, javno dostopnega eksperimentiranja, ki se konstantno poraja v afektu učinkovanja nezadržnega tehnološkega prodora na naša življenja.”

“Od pobesnele terapije potrošništva, manipulacije družbenih omrežij, do izgube individualizma. “The Future Bites” ponuja mračno vizijo bližajočega se sveta distopije, še bolj frontalno od tega, pa prebira sedanji življenjski slog množic.”

Steven Wilson je tako že izdal prvi single prihajajočega novega albuma in sicer za skladbo Personal Shopper, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

“The Future Bites” je bil posnet v Londonu ob ko-produkciji Stevena Wilsona in Davida Kostena in ga je že možno pred-naročiti. Ob partnerstvu z Baby in Crystal Spotlight, je podjetni in ambiciozni Steven Wilson zagnal tudi svojo spletno trgovino ustvarjeno z namenom, da bo tako “dostopna ob obisku povzročala odvisnost vseh, od naključnega obiskovalca, do največjih “hardcore” zbirateljev”.

Seznam skladb na “The Future Bites” se glasi:
1. Unself
2. Self
3. King Ghost
4. 12 Things I Forgot
5. Eminent Sleaze
6. Personal Shopper
7. Man Of The People
8. Follower
9. Anyone But Me

Na gornji fotografiji: Steven Wilson med nastopom, dne 14.02.2019, na dunajskem prizorišču Museumsquartier Halle E (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Steven Wilson – Personal Shopper (uradni zvočni zapis)
Steven Wilson – “The Future Bites” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki