Suffocation napovedujejo album “Hymns From The Apocryph” – zunaj je single “Seraphim Enslavement”

foto: Jason Carlson 2023
0 46

Suffocation, newyorške legende death metala, bodo 3. 11. 2023 izdali nov studijski album z naslovom “Hymns From The Apocryph”. Za izid albuma bo poskrbela dolgoživa nemška založba Nuclear Blast Records.

Naslednik albuma “…Of The Dark Light” (2017) je prvi z novim pevcem Rickyjem Meyersom. Kot namiguje promocijsko besedilo, prestopajo Suffocation z albumom “Hymns From The Apocrypha” znova silovito in brezkompromisno znane meje ekstremnega, po napovedih skupine pa naj bi šlo za najmočnejši album skupine v karieri (tako v smislu death metalske perfekcije, kot tudi produkcije), ki bo v zvočnem kontekstu kaznoval še tako trpežne mehanoreceptorje.

Album “Hymns From The Apocrypha” je za Suffocation skupno že enajsti. Dostopen bo v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Spodaj že lahko preverite prvi single s prihajajočega novega Suffocation albuma za skladbo Seraphim Enslavement. Single je opremljen tudi z videom, ki ga je režiral Tom Flynn.

Suffocation so porabili mesec dni in pol, da posnamejo “Hymns From The Apocrypha”. Ustalili so se v studiu InLine na Long Islandu (New York), ki je v lasti članov skupine Terrenca Hobbsa in Derreka Boyerja, pri produkciji, pa je ponovno sodeloval s skupino Christian Donaldson. Slednji je ob asistenci Dominica Grimarda opravil tudi zaključna miks in masterizacijo zvoka.

Naslovnico za album “Hymns From The Apocrypha” je ustvaril Giannis Nakos (Remedy Art Design).

Suffocation se v prihodnjem letu, točneje v zadnji dekadi januarja 2024, odpravljajo na obsežno evropsko turnejo. Na njej bodo Suffocation delale družbo zasedbe: Sanguisugabogg, Enterprise Earth in Organectomy. Sloveniji najbliže se ta koncertni paket zglasi 4. 2. 2024, ko se ustavi na solnograškem, točneje v avstrijskem Salzburgu in tamkajšnjem legendarnem klubu Rockhouse. Datume celotne evropske turneje lahko preverite TUKAJ.

Seznam skladb na albumu “Hymns From The Apocrypha” je sledeč:
1. Hymns From The Apocrypha
2. Perpetual Deception
3. Dim Veil Of Obscurity
4. Immortal Execration
5. Seraphim Enslavement
6. Descendants
7. Embrace The Suffering
8. Delusions Of Mortality
9. Ignorant Deprivation

Suffocation so:
Terrence Hobbs – kitara
Derrek Boyer – bas kitara
Eric Morotti – bobni
Charlie Errigo – kitara
Ricky Myers – vokal

Več o Suffocation:
Instagram: https://www.instagram.com/suffocation…
Facebook: https://www.facebook.com/suffocation
Twitter/X: https://twitter.com/suffocation
TikTok: https://www.tiktok.com/@suffocationof…
Uradna spletna stran: https://www.suffocationofficial.com/
Uradna spletna prodaja: https://www.nightshiftmerch.com/colle…


Suffocation – “Songs From The Apocrypha” (Nuclear Blast Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki