The Aristocrats predstavljajo orkestralni single “The Ballad Of Bonnie & Clyde”

foto: Manu Haeussler
0 97

The Aristocrats, vse-instrumentalni progresivnorocerski trio, ki ga zastopajo kitarist Guthrie Govan, basist Bryan Belller in bobnar Marco Minnemann, predstavljajo novi animirani video za orkestralni single The Ballad Of Bonnie & Clyde, ki ga lahko preverite spodaj.

Ta single izhaja iz prihajajočega novega dosežka skupine z naslovom “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra” , na katerem so The Aristocrats sodelovali s poljskim komornim orkestrom. Njegov izid je napovedan za 3. 6. 2022 (CD in digitalni format), medtem ko je dvojni vinilni format napovedan za 1. 7. 2022.

“Ta projekt je ugledal luč sveta potem, ko smo povsem nenadejano odkrili na You Tube kanalu video poljskega Primuz Chamber Orchestra kako izvaja eno izmed naših skladb, ki jo je prearanžiral komponist in aranžer Wojtek Lemański,” pravi skupina in dodaja: “Brezmadežna eksekucija tega silno zahtevnega aranžmaja, ki je bil presenetljivo inovativen obenem pa je ostal v vsem zvest duhu originala, nas je navdahnila, da stopimo v kontakt z orkestrom in predlagamo medsebojno sodelovanje.”

Na albumu bo našlo prostor devet skladb, ki izvirajo iz predhodnih studijskih albumov skupine. Za remiks je poskrbel dobitnik Grammyja in zvočni inženir Forrester Savell, za konkretno transformacijo aranžmajev, ki dobivajo močno oporo na godalih, pa je poskrbel Wojtek Lemański.

The Aristocrats album “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra”, ki ga lahko prednaročite, bo vseboval sledeč seznam skladb:
1. Culture Clash
2. Stupid 7
3. The Ballad Of Bonnie And Clyde
4. Dance Of The Aristocrats
5. Through The Flower
6. All Said And Done
7. Jack’s Back
8. Ohhhh Noooo
9. Last Orders


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki