The Big Deal predstavljajo video priredbe Europe zimzelena “Rock The Night”

Frontiers Music Srl. 2021
0 100

The Big Deal – nova obetavna hard rock formacija, ki prihaja iz Srbije, in ki je pred časom sklenila pogodbo z italijansko založbo Frontiers Music Srl., predstavlja video priredbe Europe zimzelena Rock The Night, ki ga lahko preverite spodaj.

Da gostuje z bas kitaro kot posebni gost v tej skladbi in videu založbina ‘deklica za vse’ Alessandro Del Vecchio niti ni treba posebej poudarjati. Zakaj na bas kitari, preverite v naslednjih vrsticah (spodaj).

The Big Deal so:
Ana Nikolić – vokal
Nevena Branković – vokal, klaviature
Srdjan “Sergio” Branković – kitara
Marko Milojević – bobni

Skupino so ustanovili kitarist, komponist in producent Srdjan Branković in njegova žena Nevena Branković, ki je akademska pianistka in pevka ter pevka Ana Nikolić. Slednja je nabrala kar nekaj kilometrine kot pevka mnogih skupin. Po tem srečanju so vsi trije pričeli sodelovati skupaj v studiu.

Demo posnetki so romali na različne založbe po svetu, zanje pa so se ogreli pri Frontiers Music Srl. Skupina je potrebovala še bobnarja. Srdjann Branković se je za pomoč obrnil na svojega AlogiA (Srbski progresivni/power metalci) kolego Marka Milojevića in postava je dobila končni format.

Potrebno je najti le še ime, ki pa se je ob dejanju sklenitve pogodbe ponudilo kar samo.

Skupina spravlja torej skupaj studijski prvenec. Več podrobnosti bo znanih kmalu.

Facebook: https://www.facebook.com/TheBandBigDeal
Instagram: https://instagram.com/bandbigdeal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki