Black Stone Cherry so se razšli z Jonom Lawhonom!

Black Stone Cherry 2021
0 21

Black Stone Cherry so se razšli z basistom Jonom Lawhonom.

Rockerji iz Kentuckyja so Lawhonov odhod pospremili s sledečimi besedami: “Vsem našim neverjetnim oboževalcem sporočamo s težkim srcem, da se je Jon Lawhon zaradi razlogov osebne narave nepovratno odločil, da se preneha glasbeno in koncertno udejstvovati. To pomeni, da odslej tudi ni več član Black Stone Cherry.

“Radi imamo Jona, želimo mu le najboljše v prihodnjih udejstvovanjih, prav tako pa bomo vedno občudovali spomine in zapuščino, ki smo jih zgradili z njim skozi 20 let delovanja skupine. Ob tem vas naprošamo vse, da ostanete v zvezi s to tematikođ spoštljivi do Jonove zasebnosti, kot tudi zasebnosti skupine.”

“Obenem komaj čakamo, da bomo v letu 2021 odigrali še več koncertov! Prosimo ostanite na preži, v kolikor potrdimo kakega od koncertov v vaši neposredni bližini.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki