The Dead Daisies pozivajo privržence k izboru favoritov za novo ‘best of’ zbirko skupine!

The Dead Daisies 2023 (press/promo)
0 69

The Dead Daisies, hard rock senzacija, ki je 7. 12. 2023 mdr. izvedla nepozabni koncert v ljubljanski Cvetličarni sporoča, da lahko sodelujete v žrebanju nabora skladb njihovega kariernega preseka, ki bodo našle prostor na novi ‘best of’ zbirki.

Kot je znano so The Dead Daisies izdali v lanskem avgustu prvo takšno zbirko, čemur je bila posvečena tudi jesensko-zimska evropska turneja po Evropi, ki je temu sledila.

The Dead Daisies so v zvezi z odločitvijo javnost nagovorili preko socialnih omrežij s sledečim povabilom:

“Med našo lansko letno turnejo nam je mnogo privržencev povedalo, da na naši zbirki manjkajo nekatere njihove najljubše The Dead Daisies skladbe, zato smo razmišljali, da bi vas pozvali, da sami pripravite ‘best of’ zbirko naših skladb. Dvajset skladb, ki bo prejelo največ vaših glasov, bo našlo prostor na novi zbirki oziroma digitalnem albumu ‘For The Fans By The Fans’.

Za vaše najljubše The Dead Daisies skladbe lahko glasujete TUKAJ! Album bo na voljo za predvajanje, takoj ko zberemo podatke.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki