The Dead Daisies napovedujejo izid kompilacije “Best Of”

The Dead Daisies 2023 (press/promo)
0 56

The Dead Daisies, hard rock senzacija, pri kateri je sedaj že znano, da je pred dnevi znova prevetrila postavo – v ekipo se je vrnil vokalist John Corabi (mdr. ex-Mötley Crüe), mesto basista pa zavzel Michael Devin (ex-Whitesnake), napovedujejo izid kompilacije najboljših trenutkov dosedanje kariere, pomenljivega naziva “Best Of”.

Nova kompilacija bo združevala na dveh CD-jih najboljše trenutke oziroma kreativne vrhunce zbrane iz šestih izdanih albumov skupine, ki so izšli med letoma 2013 in 2022.

Skupina se je pri izbiri komadov ravnala tako, da je dala prednost tistim skladbam, ki so ji najbolj všeč, kot tudi skladbam, ki so skozi čas postale del železnega repertoarja njenih nastopov. Prav tako je dodala na kompilacijo dve dodatni in do tega dne neizdani skladbi.

Kompilacija “Best Of” bo razpoložljiva v različnih formatih (2CD, dvojni vinil, digitalno), izšla pa bo 18. 8. 2023. Prednaročila stečejo od 2. 6. 2023 dalje.

Seznam skladb (2CD verzija) na “Best Of” je sledeč:
CD1.:
1. Miles In Front Of Me
2. Lock N’ Load
3. Face I Love
4. Mexico
5. Midnight Moses
6. With You And I
7. Something I Said
8. Fortunate Son
9. Long Way To Go
10. Song And A Prayer
CD2.:
1. Make Some Noise
2. Resurrected
3. Rise Up
4. Holy Ground (Shake The Memory)
5. Unspoken
6. Bustle And Flow
7. Hypnotize Yourself
8. Born To Fly
9. The Healer (dodatna skladba)
10. Let It Set You Free (dodatna skladba)


The Dead Daisies – “Best Of” (2CD verzija, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki