K The Dead Daisies se vrača John Corabi!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 56

John Corabi, nekdanji Mötley Crüe, The Scream in Union vokalist, se je očitno znova priključil rock’n’roll kolektivu, ki je znan pod imenom The Dead Daisies.

V zvezi s tem so pred dvema dnevoma The Dead Daisies dražili javnost s posebnim videom, ki so ga objavili na socialnih omrežjih. Enominutni video (do njega pridete spodaj), so opremili s stavkom “As it was, then again it will be …. the circus continues…” (v prevodu: kot je bilo, tako bo znova … cirkus se nadaljuje…) in predstavi aktivnosti skupine v skrivnostnem prostoru, kjer vadi, v posnetku pa je mogoče razbrati člane postave, ki so: ustanovni član in kitarist David Lowy, kitarist Doug Aldrich in bobnar Brian Tichy, ki se jima je priključil nekdanji Whitesnake basist Michael Devin ter vokalist, ki se po prepoznavnih tetovažah, pa tudi po telesni konstituciji ujema z likom Corabija.

Corabi se je The Dead Daisies pridružil v začetku leta 2015 in zdržal z ekipo do januarja 2019, v tem času pa je z The Dead Daisies posnel tri albuma: “Revolución” (2015),”Make Some Noise” (2016) in “Burn It Down” (2018). Poleti 2019 so The Dead Daisies objavili novico, da se jim je pridružil nekdanji Deep Purple vokalist in basist, to je gospod ‘the voice of rock’ Glenn Hughes, ki je z The Dead Daisies posnel zadnja dva albuma: “Holy Ground” (2021) in “Radiance” (2022).

V začetku letošnjega maja je Glenn Hughes obelodanil, da se v slogu solo izvajalca odpravlja na turnejo imenovano “Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating The 50th Anniversary Of The Album Burn”. V sklopu novih koncertov bo Glenn izvajal celotni Deep Purple album “Burn”, preostanek repertoarja pa bodo dopolnjevale klasike iz obdobja delovanja Deep Purple v MKIII in MKIV postavah.

Na fotografiji: John Corabi med nastopom The Dead Daisies 14. 7. 2016 v sklopu prvega dne nemškega festivala Bang Your Head, v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki