The Hu predstavljajo video Song Of Women (feat. Lizzy Hale)

0 113

The Hu, mongolska folk metalska senzacija, predstavlja novo verzijo skladbe Song Of Women. Gre za izstopajočo skladbo prvenca skupine “The Gereg”, za katero so The Hu posneli tudi video.

V novi verziji je donirala svoje vokalne usluge v vlogi posebne gostje, pevka zasedbe Halestorm, Lizzy Hale. Video lahko pogledate spodaj.

The Hu, ki se trenutno nahajajo v izolaciji na avstralski celini, so pred tem izdali novo verzijo skladbe Wolf Totem, v kateri je kot posebni gost sodeloval Papa Roach vokalist Jacoby Shaddix (posneli so tudi video).

The Hu bodo razširjeno verzijo svojega studijskega prvenca “The Gereg” izdali 10.06.2020. Izšel bo v digitalnem formatu, kot vinil ter seveda, kot CD. Nova verzija albuma bo vsebovala šest dodatnih skladb, vključno s tremi, ki so bile predelane v nove verzije in na katerih sodelujejo, kot gostje dodatni pevci ter akustične verzije skladb Shireg Shireg, Yuve Yuve Yu in Shoog Shoog.

V letošnjem februarju je skupina predstavila video za skladbo Sugaan Essena, ki je vključena tudi v glasbeno podlago akcijsko-pustolovske igrice “Star Wars Jedi: Fallen Order”. 

Razširjeno (“de-luxe”) verzijo albuma “The Gereg” lahko že pred-naročite!


The Hu – Song For Women feat Lizzy Hale (uradni video)
The Hu – Sugaan Essena (uradni video)
The Hu – Wolf Totem (feat. Jacoby Shaddix, uradni video)
The Hu – The Gereg (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki