The Pineapple Thief predstavljajo koncertni video in single “Wretched Soul”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 55

The Pineapple Thief, britanski progresivni rockerji, predstavljajo novi koncertni video za single Wretched Soul, ki ga lahko preverite spodaj.

Po koncertni verziji skladbe Our Mire, je Wretched Soul drugi koncertni single iz novega koncertnega dokumenta skupine z nazivom “Nothing But The Truth”, ki izide 22. 10. 2021, pri založbi Kscope Records.

Bruce Soord, vokalist in kitarist skupine pravi v zvezi z Wretched Soul sledeče: “Konec lanskega leta sva z Gavinom (Gavin Harrison, bobnar skupne, op. p.), prebirala in poslušala naše skladbe. Odločiti se je bilo namreč treba kakšen koncertni repertoar bomo izvajali. Ko je Gavoin poslušal Wretched Soul, mi je dejal, da mu je skladba zelo všeč, prav tako pa me je vprašal, če bi imel kaj proti v kolikor skladbo rahlo spremeni in doda vanjo ritmične ideje, kot tudi nekaj novih aranžmajev. V bistvu je to obelodanjeno v dokumentarnem filmu iz zakulisja, ki spremlja “Nothing But The Truth”, kjer razlaga Gavin, kaj je storil s skladbo in kako je to opravil. Všeč mi je kar je vnesel v skladbo. Vdahnil ji je novo podobo. Skladbo smo z užitkom izvajali v živo.”

“Nothing But The Truth”, ki ga lahko že prednaročite, bo na voljo kot četverni disk, Blu-ray, dvojni CD in dvojni vinil, prav tako pa bo na voljo v digitalnem formatu.

Wretched Soul se originalno nahaja na četrtem studijskem albumu skupine “10 Stories Down”, ki je izšel leta 2005.

The Pineapple Thief so v lanskem septembru izdali svoj zadnji in še vedno aktualni album “Versions of Truth”. RockLine recenzijo albuma lahko preberete TUKAJ.

Na fotografiji: The Pineapple Thief med nastopom 25. 9. 2018, v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki