The Three Tremors (Ft. Tim Ripper Owens, Sean Peck & Harry Conklin) predstavljajo video in single “War Of Nations”

Steel Cartel Records 2021
0 51

The Three Tremors, metalski glasbeni projekt, v katerem sodelujejo trije ‘strupeni’ metalski vriskači Tim “Ripper” Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen), Sean “The Hell Destroyer” Peck (Cage, Death Dealer, Yngwie Malmsteen) in Harry “The Tyrant” Conklin (Jag Panzer), bodo izdali svoj drugi album 5. 11. 2021, pri založbi Steel Cartel Records.

Na voljo je novi video in single, in sicer za skladbo War Of Nations, ki ga lahko preverite spodaj. Three Tremors so v začetku letošnjega oktobra že predstavili prvi single za skladbo Bone Breaker, ki mu je konec oktobra sledil še single Crucifier (oba sta na voljo spodaj).

Naslovnico za album, ki jo lahko preverite spodaj, je znova ustvaril Marc Sasso, umetnik, ki je naslikal naslovnice albumov izvajalcev, kot mdr. Dio, Halford, Cage, pa tudi za Marvel in WWE.

Skupina se nahaja v letošnjem novembru na turneji po ZDA.

“Guardians Of The Void bo izšel v več različnih formatih, najbolj pa bodo zanimive dvojne vinilne verzije, ki bodo skupaj tri različne. Dve bosta količinsko omejeni, vsebovali pa bosta drugačne naslovnice, od standardne verzije albuma, katerih avtor je v celoti Marc Sasso.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki