Tom Morello napoveduje svoj drugi letošnji album “The Atlas Underground Flood”

foto: Travis Shinn 2021
0 26

Tom Morello je napovedal izid svojega drugega (novega) studijskega albuma “The Atlas Underground Flood”, ki predstavlja sestrski izid k oktobrskemu predhodnika “The Atlas Underground Fire”, napovedan pa je za 3. 12. 2021, pri založbi Mom + Pop Music.

To novico je znameniti Rage Against The Machine kitarist podkrepil tako, da je objavil tri single in sicer za skladbe: Human (ft. Barns Courtney), Hard Times (ft. Nathaniel Rateliff, Jim Jones in Chipotle Joe) ter Raising Hell (ft. Ben Harper). Vse tri lahko preverite spodaj.

V sozvočju s predhodnim albumom, bo tudi na novem prisotna kopica eminentnih imen iz sveta rocka glasbe, mdr.: Idles, Alex Lifeson, Kirk Hammett, X Ambassadors, Manchester Orchestra, Andrew McMahon in The Wilderness.

Morello pravi o novem albumu sledeče: “Album ‘The Atlas Underground Flood’ zaključuje to kar je začel ‘The Atlas Underground Fire’. ‘Ogenj in povodenj’ sta moj ‘London Calling’ album. Kot velikega občudovalca lika in dela skupine The Clash na vrhuncu njihove kreativnosti, me je prevzela ideja, da ustvarim dva albuma skozi katera artistična osredotočenost učinkuje ‘nadžanrsko’.”

Kitarist dodaja: “V skupni goriščni točki nove glasbe sem želel doseči teatralnost združitve zvočne neustrašnosti, divjaštva in nasploh široko obsegajoče glasbene ambicioznosti, ki vključuje novo briljantno ekipo sodelujočih glasbenikov. In seveda je glasba opremljena s kupom kitarskih solaž,”

Seznam skladb na “The Atlas Underground Flood” se glasi:
1. A Radical in the Family (feat. San Holo) 
2. Human (feat. Barns Courtney)  
3. Hard Times (feat. Nathaniel Rateliff, Jim Jones, and Chipotle Joe)
4. You'll Get Yours (feat. X Ambassadors) 
5. I Have Seen the Way (feat. Alex Lifeson, Kirk Hammett, and Dr. Fresch)
6. The Lost Cause (feat. Manchester Orchestra) 
7. The Maze (feat. Andrew McMahon in the Wilderness) 
8. Ride At Dawn (feat. BreakCode) 
9. Raising Hell (feat. Ben Harper) 
10. The Bachelor (feat. IDLES) 
11. Parallels (feat. Jim James) 
12. Warrior Spirit (feat. Rodrigo y Gabriela)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki