The Wildhearts napovedujejo novi album “21st Century Love Songs”

THE WILDHEARTS 2021
0 33

The Wildhearts, rock zasedba, ki jo vodi Ginger Wildheart s pravim imenom David Walls, napovedujejo izid novega studijskega albuma z naslovom “21st Century Love Songs” za 3. 9. 2021 pri založbi Graphite Records.

“21st Century Love Songs” bo nasledil predhodnika “Remaissance Men”, ki je z enajstim mestom na glasbenih lestvicah prinesel skupini po letu 1994 ko je izšel album “P.H.U.Q.”, najvišjo uvrstitev.

Vokalist in vodja skupine Ginger Wildheart pravi, da ga novi album spominja prav na album “P.H.U.Q.”, saj so The Wildhearts na njem posegli po nekaterih aranžmajih, ki daje skladbam pridih avanturizma. Kreativni nukleus skupine predstavljajo tudi danes vsi štirje originalni člani Ginger, CJ, Ritchie in Danny, ki so s svojo dejavnostjo v devetdesetih poskrbeli za redefiniranje britanskega rocka.

21st Century Love Songs bo izšel v formatih CD, (dvojni) vinil in digitalno. Skupina je že napovedala tudi britansko turnejo, ki se bo pričela na dan izida albuma v velškem Cardiffu in sklenila 25. 9. 2021 v angleškem Southamptonu. 

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki