Cannibal Corpse predstavljajo video “Necrogenic Resurrection”

foto: ALEX MORGAN 2021
0 46

Cannibal Corpse, ikonski glasniki stare šole floridskega death metala, ki se napaja že preko 30. let s slikovito bero človeških kadavrov, so 16. 4. 2021 pri založbi Metal Blade Records izdali novi studijski album z naslovom “Violence Unimagined”.

Skupina predstavlja novi single in video za skladbo Necrogenic Resurrection, ki ga lahko preverite spodaj.

Vsled promocije novega albuma so Cannibal Corpse že v začetku februarja predstavili prvo dejanje svojega novega poglavja najbolj brutalnih vsebin ljudožerstva, ko je izšel single Inhumane Harvest, ki ga je konec istega meseca dopolnil tudi video. Cannibal Corpse so konec letošnjega marca predstavili še drugi single in sicer za Murderous Rampage. Obe skladbi lahko prav tako preverite spodaj.

Na novem albumu je vskočil v obuvalo kitarista Pata O’Briena, ki ga preganjajo križi in težave sodnih obravnav, izkušeni in prekaljeni veteran, producent in kitarist Erik Rutan (Hate Eternal, Morbid Angel). Rutan je skupino “reševal” že na koncertih v letih 2019 in 2020, za novi album pa se je aktivno vključil tudi v komponiranje nove glasbe. Tako so ga Cannibal Corpse tudi uradno priključili in je tako postal polnopravni član skupine. Rutan je poskrbel tudi za produkcijo novega Cannibal Corpse albuma v svojem studiu Mana na Floridi.

Kar se naslovnice tiče, je tudi tokrat zanjo poskrbel dolgoletni risar Cannibal Corpse naslovnic Vince Locke. Za izbrani motiv mame, ki žre lasnega otroka (dojenčka), pa je skupina trčila ob neprijetno izkustvo cenzuriranja. Tako je moral Locke zrisati še en motiv, ki bo zagotavljal, da bo album dosegel večino tržišč sveta, medtem ko bo v striktno omejeni nakladi izdan tudi z originalno (cenzurirano) naslovnico, ki bo zakrita s temno embalažo.

Seznam skladb na “Violence Unimagined” je sledeč:
01. Murderous Rampage
02. Necrogenic Resurrection
03. Inhumane Harvest
04. Condemnation Contagion
05. Surround, Kill, Devour
06. Ritual Annihilation
07. Follow The Blood
08. Bound And Burned
09. Slowly Sawn
10. Overtorture
11. Cerements Of The Flayed

Cannibal Corpse postava, ki je posnela album “Violence Unimagined” se glasi:
George “Corpsegrinder” Fisher – vokal
Rob Barrett – kitara
Erik Rutan – kitara
Alex Webster – bas kitara
Paul Mazurkiewicz – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki