Thin Lizzy predstavljajo neizdano verzijo skladbe “Sugar Blues”

UMC
0 69

Thin Lizzy predstavljajo neizdano demo verzijo “Chinatown” klasike “Sugar Blues”, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Ta demo verzija se bo nahajala na posebnem masivnem zaboju šestih diskov zasedbe Thin Lizzy z naslovom “Rock Legends”, ki ga bo založba UMC izdala 23. 10. 2020.

“Rock Legends” bo obeležil 50 let, ki so minila od ustanovitve in začetkov delovanja skupine Thin Lizzy. Na šestih diskih in DVD-ju, bo skupaj 99 skladb, med njimi kar 74 takšnih, ki doslej še niso bile uradno nikdar izdane. Izdaja tega masivnega zaboja historično sledi kariernemu preseka delovanja in ustvarjanja Thin Lizzy.

Izbor materiala, ki je našel prostor na “Rock Legends” sta podrobno predhodno preverila in prebrala nekdanji Thin Lizzy kitarist Scott Gorham in ekspertni izvedenec glasbe Thin Lizzy Nick Sharp, pri čemer sta preverjala zbirko novo odkritih posnetkov skupine. Zvok vsega materiala na “Rock Legends” je doživel tudi novo masterizacijo s strani Andyja Pearceja in bo vseboval demo posnetke, radijske nastope, koncerte izvedbe skladb, njihove radijsko editirane verzije, itn …

DVD bo vseboval BBC-jev dokumentarec “Bad Reputation” in Thin Lizzy koncert iz leta 1976, ko je skupina nastopila v televizijski oddaji, ki jo je vodil Rod Stewart z naslovom “A Night On The Town”.

Poleg vse glasbe, bo zaboj vseboval tudi replike turnejskih programov, Lynottovih pesmaric, štiri ponatise Thin Lizzy naslovnic umetnika Jima Fitzpatricka in knjigo s komentarji vseh članov skupin, ki so igrali z Lynottom.

Vsekakor se knjiga ne izogne niti poglobljenih komentarjev s strani velikih privržencev Thin Lizzy, ki so: Slash, Lemmy, Joe Elliot, Geddy Lee, James Hetfield, Ian Gillan, Henry Rollins, Billy Corgan, Bobby Gillespie, Craig Finn, John McEnroe in Pat Cash.

Že nekaj mesecev pa je tudi zunaj novica, da bo v kratkem dosegel kinodvorane nov dokumentarec o Philu Lynottu z naslovom “Phil Lynott: Songs For While I’m Away”. Več podrobnosti v zvezi s tem lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki