Threshold klaviaturist Richard West bo izdal avtobiografsko knjigo “Maybe A Writer: My Life In Threshold”

Kingmaker Publishing 2022
0 85

Richard West, klaviaturist in ustanovni član imenitnih in dolgoživih britanskih progresivnih metalcev Threshold, bo 8. 12. 2022, pri založbi Kingmaker Publishing, izdal avtobiografsko knjigo “Maybe A Writer: My Life In Threshold”.

Knjiga “Maybe A Writer: My Life In Threshold”, ki bo torej ugledala luč sveta 8. 12. 2022, bo izšla vsega tri tedne po izidu prihajajočega in skupno dvanajstega studijskega albuma skupine Threshold z naslovom “Dividing Lines”, ki je napovedan za 18. 11. 2022, pri založbi Nuclear Blast Records.

Richard West si nikdar ni predstavljal da bo zdržal kot klaviaturist več kot 30. let v postavi britanskih progresivnih metalcev Threshold. Knjiga povzema Westova pričevanja vse od prvih vaj v z vlago prepojeni in zapuščeni kleti ene izmed vaških hiš, do turneje z Dream Theater ter nastopa na orjaškem festivalu, kjer so Threshold delili oder z rock legendami kot mdr. Whitesnake. West velja za srce skupine vse od leta 1993 dalje in je v skupini postal ena izmed glavnih gonilnih sil.

West se je na svoji poti srečeval tudi z mnogimi pevci, vključno z Damianom Wilsonom (danes pri Areni, op. p.) ter pokojnim Andrewom ‘Mac’ McDermottom, kot tudi celo serijo bobnarjev, ki so se menjali skozi kariero skupine. Threshold so v karieri izkusili oboje. Tragedijo, ki jih je doletela leta 2011, ko je preminil Mac, pa tudi triumf. Skupino je od nekdaj držala pokonci izjemna trdoživost ter neomajna vztrajnost, pri čemer jim je prinesel v letu 2017 izdani album “Legends Of The Shires” vrnitev v vrhunsko formo, kar se nadaljuje tudi z prihajajočim albumom “Dividing Lines”.

West je avtobiografijo napisal med letoma 2021 in 2022. Dostavlja edinstven, poglobljen ter definitiven vpogled v kariero ene ključnih britanskih progresivno metalskih zasedb. West se spominja svojega odraščanja ob obalah britanskega Devona, nadalje skladanja glasbe za Simona Cowella, kosila z Jimmy Pageovo kitaro ter zapora v katerem je spoznal svojo bodočo ženo Farrah. Knjiga se dotika tudi ostalih Westovih glasbenih avantur, vključno z League Of Lights, kjer je sodelovala tudi Farrah, ter drugih projektov.

Knjiga “Maybe A Writer: My Life In Threshold” bo natisnjena na 200 straneh, v trdi vezavi, na 40. straneh bo vključena tudi foto dokumentacija Westovega življenja in kariere, med fotografijami bodo tudi ekskluzivne.

knjigo je že mogoče prednaročiti pri Burning Shed ter preko Amazona.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki