Queen napovedujejo razkošni jubilejni ponatis albuma “The Miracle” – zunaj je neizdani single “Face It Alone”

foto: Simon Fowler. © Queen Productions Ltd
0 121

Queen predstavljajo besedilni video za neizdani single Face It Alone. Gre za skladbo, ki je v času snemanja albuma “The Miracle” (1989) ostala v košu tistih, ki niso uspele priti na album.

Gre za doslej neizdano pesem s Freddyjem Mercuryjem na vokalu, kar je po letu 2014, ko je izšla kompilacija Queen Forever, prvi novi zvočni zapis skupine, kjer lahko ponovno slišimo legendarnega pevca.

S singlom Face It Alone naznanjajo Queen zaboj osmih ploščkov (5xCD, 2xBlu-ray/DVD in 1xLP) razkošnega jubilejnega ponatisa albuma “The Miracle”, ki je napovedan za 18. 11. 2022. Na isti dan bo v obliki sedem-inčnega fizičnega vinila ločeno izšel tudi single Face It Alone. 

V času nastajanja albuma “The Miracle” je bilo skomponiranih preko 30. skladb, le deset izmed teh pa so Queen izbrali za album. Ostale so se kasneje pojavljale kot b-strani izdanih singlov, ali samostojne skladb, medtem ko so druge ugledale luč sveta na albumih “Innuendo” ter “Made In Heaven”.

Med njimi pa so še vedno torej tudi nekater skladbe, ki nikdar niso bile izdane. Vse do tega napovedanega ponatisa albuma “The Miracle”. Ob Face It Alone so to še: When Love Breaks Up, You Know You Belong To Me, I Guess We’re Falling Out, Dog With a Bone in Water. Uvrščene bodo na dodatni disk, ki bo spremljal zaboj imenovan “Miracle Sessions”.

Zaboj “The Miracle Collector’s Edition” lahko že prednaročite.

Vsebina:

Vinyl LP: The Miracle
Original LP cut with revised track listing and gatefold sleeve.

CD1: The Miracle
The album as originally released on CD, remastered by Bob Ludwig in 2011 from the original first-generation master mixes.

CD2: The Miracle Sessions 
Featuring original takes, demos and early versions, and six previously unheard tracks, two of which feature vocals by Brian May, plus spoken exchanges between the four band members at work in the studio.

CD3: Alternative Miracle
The proposed follow-up to the album, Alternative Miracle, a compilation of extra tracks from The Miracle plus b-sides, extended versions and single versions. Originally cancelled due to a heavy release schedule.

CD4: Miracu-Mentals
Instrumentals and backing tracks..

CD5: The Miracle Radio Interviews
The band discuss the creative process behind the album.  

Blu-ray/ DVD: The Miracle Videos

Includes the promotional music videos fort the five singles released from the album, plus bonus content.

The Miracle Interviews/The Making of the Miracle Videos/The Making of the Miracle Album Cover

V zaboj je priložena tudi 76-stranska knjižica v trdi vezavi. V njej se nahaja še nevidena fotogalerija, ročni zapisi pisem oboževalcev skupine, ter esej v katerem so zbrana pričevanja Freddieja, Johna, Rogerja in Brian.  


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki