Tribe Of Names napovedujejo studijski prvenec “Evolver”

Bad Elephant Music 2022
0 33

Tribe Of Names, filadelfijski progresivnorockovski kvartet, pri katerih sodeluje nekdanji vokalist zasedb Tinyfish in Shineback Simon Godfrey, napoveduje za 4. 11. 2022, izid svojega studijskega prvenca “Evolver” za kar bodo poskrbeli pri založbi Bad Elephant Music.

Skupina je pred tem delovala pod imenom Valdez ter leta 2017 izdala album “THIS”. Po izidu albuma se je Simonu Godfreyu (vokal, kitara), bobnarju Scottu Millerju (bobni) in Tomu Hyattu (bas kitara), pridružil še kitarist Karl Eisenhart, skupina pa je spremenila ime v Tribe Of Names.

Album “Evolver” je nastajal v presledku zadnjih treh let. Skupina je v tej fazi prešla skozi preobrazbo dveh postav ter se naposled ustalila v formatu kvarteta, ki je sklenil komponiranje osmih skladb novega albuma “Evolver”.

Naslovnico za album “Evolver” je prispeval Mark Buckingham, ki že vrsto let sodeluje z založbo Bad Elephant Music.

Album “Evolver” lahko že prednaročite.

Spodaj je na voljo single They Live To Cry.

Znan je seznam skladb na albumu:
1. Tribe Of Names
2. They Live To Cry
3. Liar, Liar
4. Everyday Haunted
5. White Nile
6. The Last Unsung Girl
7. Mayfly
8. Dirt On The Inside


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki