Toto napovedujejo koncertni album “With A Little Help From My Friends”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 91

Toto bodo 25. 6. 2021 izdali novi koncertni dokument z naslovom “With A Little Help From My Friends”. Na njem je zabeležen edinstven in edini nastop iz Los Angelesa, ki sta ga 21. 11. 2021 in s prenosom preko medmrežja izvedla Steve “Luke” Lukather in Joseph Williams ob spremstvu glasbenikov, ki so postali del postave novih Toto.

Koncertni album bo dostopen kot CD/DVD, CD/Blu-ray in LP in ga že lahko prednaročite.

Spodaj je na voljo že video za koncertno verzijo skladbe Till The End.

Novo postavo skupine Toto – gre za njeno 15. inkarnacijo v dolgoživi 43-letni karieri -, zastopajo ob Lukatherju in Williamsu še trije povsem novi člani: basist John Pierce (Huey Lewis and The News), bobnar Searight (Ghost-Note/Snarky Puppy) in klaviaturist/spremljevalni vokalist Steve Maggiora (Elvis, Moms Mabely), medtem ko bosta v ekipi sodelovala tudi klaviaturist Dominique Taplin (Prince, Ghost-Note) ter multi-instrumentalist/pevec Warren Ham (Ringo Starr), ki sta z Lukatherjem in Williamsom sodelovala že prej.

“With A Little Help From My Friends” je produciral Joseph Williams, ki je tudi uredil celoten koncertni (filmski) posnetek. Dolgoletni zvočni in ženir skupine Ken Freeman je poskrbel za zvočni miks posnetka.

Seznam skladb na koncertnem albumu “With A Little Help From My Friends” je sledeč:
01. Till The End
02. Hold The Line
03. Pamela
04. Kingdom Of Desire
05. White Sister
06. You Are The Flower
07. I Won’t Hold You Back
08. Stop Loving You
09. Band Introductions
10. Home Of The Brave
11. Rosanna
12. With A Little Help From My Friends

Na fotografiji: Steve Lukather med nastopom Toto 22. 8. 2012, na dunajskem prizorišču Arena Open Air (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki