Trapeze s ponatisom albumov “Medusa” in “You Are The Music… We’re Just The Band”

Deko Entertainment
0 16

Trapeze, legendarna rock formacija sedemdesetih pri kateri je sodeloval Glenn Hughes pred priključitvijo k Deep Purple, bo deležna ponatisa dveh kultnih albumov, in sicer “Medusa” (drugi studijski album) in “You Are The Music… We’re Just The Band” (tretji studijski album skupine). Za ponatis so se odločili pri založbi Deko Entertainment.

Albuma sta bila nazadnje razpoložljiva v vinilnem formatu pred več kot 40. leti. Ponatisa bosta dosegljiva v količinsko striktno omejenem vinilnem formatu, ki ga je že možno prednaročiti.

Album “Medusa”, ki je originalno izšel leta 1970, je bil posnet v studiu Morgan, za produkcijo je poskrbel The Moody Blues basist John Lodge. Album je bil posnet v zasedbi: (Deep Purple), Mel Galley (Whitesnake) in Dave Holland (Judas Priest). Taista ekipa je posnela in izdala leta 1972 naslednik ” You Are The Music… We’re Just The Band”, potem pa se je razšla (Trapeze so nadaljevali, a brez Hughesa v postavi). “You Are The Music… We’re Just The Band” vsebuje pestro paleto gostov, mdr. so to: B. J. Cole, pianist Rod Argent in saksofonist Jimmy Hastings.

Oba albuma bosta ponovno dosegljiva od 2. 2. 2024 dalje!

“Medusa” (vinilni format):
Stran A
1. Black Cloud
2. Jury
3. Your Love Is Alright
Stran B
1. Touch My Life
2. Seafull
3. Makes You Wanna Cry
4. Medusa

“You Are The Music… We’re Just The Band” (vinilni format):
Stran A
1. Keepin’ Time
2. Coast to Coast
3. What Is a Woman’s Role
4. Way Back to the Bone
Stran B
1. Feelin’ So Much Better Now
2. Will Our Love End
3. Loser
4. You Are the Music


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki