Trapeze s kompilacijo “Lost Tapes Vol. 1”

Metalville Records 2023
0 10

Trapeze, kultna hard rock zasedba sedemdesetih, pri kateri je sodeloval na prvih treh albumih znameniti Glenn Hughes pred priključitvijo k Deep Purple, bodo deležni izida posebne glasbene zbirke imeonvane “Lost Tapes Vol. 1”, za kar bodo 24. 11. 2023 poskrbeli pri založbi Metalville Records.

Spodaj je na voljo besedilni video za skladbo Destiny.

Ko so Trapeze prenehali z delovanjem, so za seboj pustili serijo albumov, ki veljajo danes za brezčasne klasike rocka. Njihov vpliv na lik in delo komercialno znatno uspešnejših težko-kategornikov, kot so bili: Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest in Uriah Heep, ne ostaja v ničemer zanemarljiv.

Veliko glasbe, ki nikdar uspela iziti v času delovanja skupine, bo sedaj združene na “Lost Tapes Vol. 1”. Gre za bodisi koncertne verzije, bodisi skladbe, ki niso uspele priti na albume, ali pa posnetke, ki jih je skupina posnela, a prej razpadla, da bi lahko izšli.

Kompilacijo “Lost Tapes Vol. 1” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Lost Tapes Vol. 1” se glasi:
1. Cool Water
2. Lover
3. Breakdown
4. Don’t Let Them Push You
5. Destiny
6. Lights Of Tokyo
7. So In Love
8. Bad Kid From School
9. Catching Up On You
10. Do You Understand
11. Enough Is Enough
12. You’ve Got It
13. Who Do You Run To
14. Going Home


Trapeze – “Lost Tapes Vol. 1” (Metalville Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki