Twelve Foot Ninja predstavljajo ‘utrgano luciden’ video in single “Long Way Home”

TWELVE FOOT NINJA 2021
0 59

Twelve Foot Ninja – avantgardni, djent in progresivni metalci iz avstralskega Melbournea-, predstavljajo luciden video za novi single Long Way Home, ki je že na razpolago pri Volkanik Music. Gre za prvo novo avtorsko kompozicijo skupine po štirih letih, video pa lahko preverite spodaj.

“Želeli smo ustvariti nekaj kar druži energijo AC/DC robatosti z našim surrealizmom, ko da bi – če si lahko predstavljate-, jedel mesno čufto skozi uho”, razlaga kitarist skupine Steve “Stevic” Mackay, sicer avtor videa za single. Mackay dodaja: “Skladba pripoveduje o tem, da se naš resnični svet spreminja vedno bolj v takšnega s katerim se je vse težje in težje strinjati… Raje bi izbral pot odpora – dolgo pot domov, kot da privolim v relativizem.”

Še pred uradnim izidom videa je skupina na svoji spletni platformi zagnala video igrico v kateri so morali privrženci skupine poiskati vseh 12 DynaTAC-ovih telefonov (letnik izdelave cca. 1986), ki so bili razmeščeni na več stopnjah, da so lahko na koncu odklenili glasbeni video. Zelo verjetno je, da so Twelve Foot Ninja pri tem sploh prva skupina, ki je v zgodovini storila kaj takšnega. V prvih 48 urah je v igri sodelovalo več kot 10.000 ljubiteljev skupine, z domicilom v 76 državah, kar je v svetu glasbenih igric, nasploh ob dejstvu, da se je skupina prvič lotila takšnega manevra, lep uspeh.

Signle Long Way Home, ki ga je produciral Mackay, za miks pa je poskrbel Forrester Savell, odpira delavno novo ero skupine, ki obljublja “še več norih potegavščin, novih zvočnih avantur in šok manevrov presenečenja”, s katerimi bodo zaposlovali svoje glasbene ljubitelje.

Single Long Way Home je že dostopen.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki