Tygers Of Pan Tang je zapustil kitarist Micky Crystal

Tygers Of Pan Tang
0 70

Tygers Of Pan Tang, ena najdlje delujočih metalskih zasedb, ki izvira iz N.W.O.B.H.M. časov sporoča, da je njihove vrste zapustil kitarist Micky Crystal.

Skupina pravi, da prinaša kitaristova odločitev osebne narave, hud udarec za Tygers Of Pan Tang, saj je skupina z Mickyjem v sedmih letih sodelovanja, pridobila na ustvarjalni širini, odrski izvedbi, odločenosti in samem statusu. Skupina je z Mickyjem zrasla instrumentalno, prav tako pa pridobila na aktualni uspešnosti. Micky je s Tygers Of Pan Tang izdal dva studijska albuma. Skupina še dodaja, da je težko sprejela to dejstvo, a je šlo za kitaristovo osebno odločitev, za Mickyja pa pravi, da je bil eden njenih najboljših kitaristov v dolgoživi karieri skupine, vselej željan, da pripelje stvari v ekipi na še višji nivo. Zato so mu Tygers Of Pan Tang hvaležni za vso izkazano predanost obenem pa zelo razočarani, ko ga gledajo kako odhaja. Skupina se obenem zahvaljuje Mickyju za ves njegov doprinos in mu želi veliko dobrega in uspehov na prihodnji poti

Svojo uradno sporočilo je podal tudi Micky Crystal:
“Uradno naznanjam da sem zapustil Tygers of Pan Tang. Na tem mestu bi se rad zahvalil oboževalcem za vso njihovo ljubezen in podporo skozi preteklih sedem let. Prav tako bi se rad zahvalil prijateljem in članom skupine za vse dobre trenutke, odlične predstave in seveda za obe plošči, ki sta dostavili skladbe, kot mdr. “Only the Brave” ali “White Lines”. Ponosem sem na glasbo, ki smo jo ustvarili in na stvari, ki jih je ta postava skupine uspela doseči. V času, ki sem ga prebil s skupino sem zrasel tako glasbeno, kot osebno. Čutim, da je napočil pravi trenutek, da odprem vrata novega poglavja in se soočim z novimi izzivi. Skupini želim vse dobro v prihodnje.”

Na fotografiji: Micky Crystal med nastopom Tygers Of Pan Tang, dne 13.07.2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki