Tygers Of Pan Tang predstavljajo video in single “Back For Good”

Tygers Of Pan Tang 2023 (press/promo)
0 110

Tygers Of Pan Tang, kultni britanski N.W.O.B.H.M. metalci, se 5. 5. 2023 vračajo na sceno z novim studijskim albumom “Bloodlines”, ki je napovedan pri danski založbi Mighty Music.

Spodaj je na voljo tretji single Back For Good iz prihajajočega novega studijskega albuma. Opremljen je tudi z videom. Pred tem je skupina predstavila vodilni single albuma Edge Of The World ter singla Fire On The Horizon in A New Heartbeat.

Tygers Of Pan Tang so 25. 2. 2023 izdali novi EP “A New Heartbeat” in podaljšali pogodbo z Mighty Music. Na EP-ju so predstavili dve povsem novi skladbi (A New Heartbeat in Red Mist) in ponovno posneti klasiki s studijskega prvenca “Wild Cat” (Fireclown in Killers).

Novi album potrjuje novo najden kreativni zagon, ki ga je skupina našla po osvežitvi postave z dvema novima članoma, in sicer kitaristom Francescom Marrasom in basistom Hewom Holdingom. Jedro postave zapolnjujejo legendarni kitarist Rob Weir, ki je danes edini originalni član postave, vokalist Jack Meille ter bobanr Craig Ellis.

Album “Bloodlines” je produciral izkušeni danski zvočni inženir Tue Madsen (mdr. The Haunted, Moonspell, Sick Of It All).

Seznam skladb na albumu “Bloodlines” se glasi:
1. Edge Of The World
2. In My Blood
3. Fire On The Horizon
4. Light Of Hope
5. Back For Good
6. Taste Of Love
7. Kiss The Sky
8. Believe
9. A New Heartbeat
10. Making All The Rules

Več o Tygers Of Pan Tang:
Uradna spletna stran: https://www.tygersofpantang.com/
Facebook: https://www.facebook.com/tygersofpant…
Instagram: https://www.instagram.com/tygers_of_p…
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1MZ8N…
Twitter: https://twitter.com/TygersOfPanTang

#tygersofpantang #nwobhm #backforgood #mightymusic #heavymetal


Tygers Of Pan Tang – “Bloodlines” (Mighty Music, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki