Metallica je naposled objavila vseh 12 videov albuma “72 Seasons”

Metallica 2023 (press/promo)
0 36

Metallica, svetovni giganti thrash metala, so 14. 4. 2023 izdali novi studijski album “72 Seasons”. Skupina se ne ustavlja z njegovo promocijo. Še več. Odločila se je da jo bo intenzivirala tako, da bo poskrbela za izid dvanajstih glasbenih videov, ki bodo spremljali prav vse skladbe novega albuma.

Pred dnevi so Metallica pospremili izid albuma z izdajo videov za skladbe: Sleepwalk My Life Away, Shadows Follow, Too Far Gone?, Crown Of A Barbed Wire, Room Of Mirrors, Chasing Light in You Must Burn! Skupno enajst videov (ostali singli so bili z njimi opremljeni pred datumom izida albuma) dopolnjuje po novem še zadnji video z novega albuma in sicer za njegov sklepni ep Inamorata. Preverite ga lahko spodaj. Tam najdete tudi ostale videe. Vse je uredil Tim Saccenti.

Album “72 Seasons” je izšel pri založbi Blackened Recordings, ki je v lasti skupine. Producent albuma je Greg Fidelman, ko-producenta pa Lars Ulrich ter James Hetfield.

Na albumu z dvanajstimi novimi skladbami je preko 77. minut glasbe, “72 Seasons” pa je naslednik predhodnika “Hardwires… To Self-Destruct”, ki je izšel leta 2016.

Seznam skladb na albumu “72 Seasons”, ki ga lahko že naročite, je sledeč:
1. 72 Seasons
2. Shadows Follow
3. Screaming Suicide
4. Sleepwalk My Life Away
5. You Must Burn!
6. Lux Æterna
7. Crown of Barbed Wire
8. Chasing Light
9. If Darkness Had a Son
10. Too Far Gone?
11. Room of Mirrors
12. Inamorata

Metallica so objavili datume novih koncertov za Evropo tako v letošnjem, kot prihodnjem letu.

Več o Metallici:
Uradna spletna stran in trgovina: http://www.metallica.com
Instagram: http://www.instagram.com/metallica
Facebook: http://www.facebook.com/metallica
TikTok: http://www.tiktok.com/@metallica


Metallica – “72 Seasons” (Blackened Recordings, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki