Umrl je nekdanji L.A. Guns in W.A.S.P. bobnar Steve Riley

Steve Riley 2023 (press/promo)
0 99

Steve Riley, nekdanji bobnar skupin L.A. Guns in W.A.S.P., je 24. 10. 2023 preminil v starosti 67. let.

Riley naj bi se zadnja leta redno otepal z zdravstvenimi težavami. Po nekaj tedenskem obolenju za hujšo obliko pljučnice je na koncu pristal v bolnišnici, kjer je preminil.

Riley je igral bobne na prvih štirih W.A.S.P. albumih in opravljal turneje z shock rockerji Blackieja Lawlessa med letoma 1983 in 1987. V tem obdobju je prispeval leta 1985 tudi bobne za Keel album z naslovom “The Right To Rock”.

Potem ko ga je iz W.A.S.P. odslovil Blackie Lawless, se je Riley povezal z L. A. Guns ter igral bobne na komercialno najbolj uspešnih albumih skupine. Po zaključku sodnih postopkov je Riley sam ustanovil svojo verzijo L. A. Guns. Skupina je septembra letos predstavila pri založbi Golden Robot Records novi single The Dark Horse, saj se je pripravljala na izid svojega drugega studijskega albuma, ki je bil napovedan za prihodnje leto.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki