Scream Maker predstavljajo video in single “Perpetual Burning”

Frontiers Music Srl. 2023
0 18

Scream Maker, poljski heavy metalci, ki so 14. 7. 2023 izdali album “Land Of Fire”, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., predstavljajo novi single in video za skladbo Perpetual Burning, ki ga lahko preverite spodaj.

Izid novega albuma so Scream Maker pospremili še s tretjim singlom za skladbo Everybody Needs Illusions, ki je opremljen tudi z glasbenim videom. Scream Maker so pred tem predstavili single See The Light, Everybody Needs Illusions in Can’t Stop The Rain. Vsi so razpoložljivi spodaj.

Album “Land Of Fire” lahko že naročite.

Še pred izidom novega albuma skupine, pa so pri Frontiers Music Srl. poskrbeli za ponatis prejšnjega albuma skupine z naslovom “Bloodking”, ki je od 9. 12. 2022 dalje ponovno dostopen 9. 12. 2022 tako v CD formatu, kot digitalnem formatu. Album “Bloodking” lahko že naročite.

Scream Maker so v karieri do tega dne izdali tri studijske albume: “Livin In The Past” (2014), “Back Against The World” (2016) in “Bloodking” (2022). Na vesti imajo tudi en EP “We Are Not The Same” v karieri pa so do tega dne odigrali preko 300 koncertov tako na Poljskem kot v tujini ,pri čemer so ogrevali odre pred imeni, kot mdr.: Judas Priest, Motörhead, Megadeth, Saxon, Slayer, Nightwish, Primal Fear, Stratovarius in Onslaught.

Zasedba:
Sebastian Stodolak – vokal
Michał Wrona – kitara
Bartosz Ziółkowski – kitara
Jan Radosz – bas kitara
Tomasz Sobieszek – bobni

Več o skupini:
https://screammaker.com/
https://www.facebook.com/screammaker
https://twitter.com/screammakerband
https://www.instagram.com/screammaker/
https://www.youtube.com/user/screamma…


https://youtu.be/Ltqe9ZwgYB0
https://youtu.be/ywzrQYZgALE
Scream Maker – “Land Of Fire” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki